W środę po południu przed Urzędem Miasta miał miejsce kolejny protest uczniów IV LO.
miały miejsce ?? oni tu ciągle stoją i wyją!!!
Co ja im zrobiłem, że mi tak pod oknem się drą - niech od Urzędu miasta wejdą i tam się drą !!!
Normalnie jak w każdym urzędzie w tym naszym chorym kraju...
A co do władz naszego miasta to widzę, że to sami neandertalczycy(zero używania szarych komórek).
CZY LOBUZY WYWALONE Z PIS -U GAIK I MASJAREK ZAGLOSUJ ZA LIKWIDACJA SZKOLY? BO KOZLOWAKI TAK!!!!!
no i taka jest prawda!
dokładnie tak, jeszcze starsze kobiety się awanturują, nie znając faktów.
Ruszcie tyłki i zacznijcie blokować drogi.
Celowo was przeniosą,aby Was osłabić i zlikwidować powoli, bo bedzie mało ucziów itp.
Do Dzieła bo inaczej będzie po zawodach i IV LO zostanie zniszczone na AMEN.
Wybaczcie że w domach znajdujących się blisko Urzędu jest głośno ale niestety do budynku protestować nas nie wpuszczą, a to że jest taka sytuacja to tylko podziękujcie Prezydentowi.
Popieram o swoje trzeba walczyc nawet sila,bo nasza wladza innych argumentow nie uwaza.
to Niech wyjda rzadzacy i z nimi porozmawiajcie a jak nie chca wyjsc to ich wykurzcie z urzedu. Dzisiejsza technika daje wiele mozliwosci wypedzenia szczorow. Najlepiej zwrocic sie do kociej mamy o udostepnienie paru tuzinow siersciuchow wolno zyjacych. Ale chyba nie da rady bo kocie mamy dokarmiajace siedza w jednej lawce w kosciele z poboznym i krzycza I love PiS<3 I love Krzys <3 i nie pozycza kotow trzeba moze uzyc azotoxu (Dichlorodifenylotrichloroetan) bo w naszym kraju liczba urzednikow rosnie w tepie rozmnazajacych sie kotow lub jak kto woli stonki ziemniaczanej. Zrobmy moze w koncu kastracje tego sektora darmozjadow
serce rośnie że jest taka wspaniała młodzież jak w LO4,a wasi nauczyciele jak bardziej was nie poprą to szybko się obudzą,od naszej młodzieży nic wam nie grozi.
To kolejna kompromitacja naszych urzędników....Nic dziwnego,że Piotrków się pogrąża..Kto z młodych ,inteligentnych ludzi zostanie w tym skorumpowanym bagnie..?Zlikwidujcie szkoły ,zbudujcie supermarket...Piotrków,Wąchock z tego słyną...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!