Zlot ćpunów i złodziei na Krasickiego handel narkotykami kradzionymi fantami pobicia bo gnoje są mocni jak w dziesięciu stoją wielkie mi kozaki bez szkoły co niektórzy do roboty gnoje się wziąć wielcy kibole z dziurami w kieszeniach dziadostwo i syf nie obrażając ludzi porządnych którzy tam mieszkają
kazdy smietnik jest jakims zagrozeniem , szczegolnie dla epi wywalajacych swoje brudy w miescie
Mieszkam na tym osiedlu 15 lat i żądnym patolem nie jestem. Na każdym z osiedli w Piotrkowie Trybunalskim coś się dzieje ktoś umiera ktoś się rodzi, a ci co takie głupoty wypisują nie się wezmą za robotę nie będą mieli czasu na wypisywanie głupot. A propo kamer jestem za żeby były na każdym osiedlu.
Jak się ko.us nie podoba Wyzwolenia niech się wyprowadzi wg mnie jest super
500+ sie bawi, nie mowie tu o wyzwolenia bo mieszkałem tam 14 lat i złego słowa nie moge powiedzieć, na każdym osiedlu są "elementy" ale jak ci na górze będa dawać z moich i waszych pieniędzy po 500 i nie rozliczać tego w żaden sposób to nic dobrego z tego nie będzie. wychowamy pokolenie właśnie samych elementów bo będą zyć z 500+, a za pare lat przy kolejnych wyborach obieca sie dodatkowo po 200 i będą głosować bo robić się nie chce. 500+ uwarunkować od tego czy 1 z rodziców pracuje i pilnować czy 500 idzie na "gardłowy przelew" czy na dziecko - jedzienie, ubrania, edukacja itp. Biorą po 500 a dzieci nie mają laptopów/komputerów do nauki, dostają od szkoły laptopa i ruter to mamusie mówią ze nie będa płacić za internet. Wychowamy pokolenie patusowych roszczeniowców. Nie wrzucam wszystkich do 1 worka, ale mysle ze długo tego nie wytrzymamy. Zadna z parti nic wam i mi za darmo nie da bo dają z waszych i moich pieniędzy.
pozdrawiam i właczcie myslennie.
25 letni piotrkowianin prowadzący własna działalność gospodarcza, który od rządu dostaje ciągłe podwyżki wszystkiego i na wszystko musi zapracować sam.
Dziękuje, dobranoc.
Śmietnik znajduje się na ul. Ściegiennego ...takie małe sprostowanie
Przy szkole nr 11 zdewastowali plac zabaw , teraz budują boisko jeśli nie będzie monitoringu to patologia zniszczy to w miesiąc.
Na którym z Piotrkowskich osiedli nie ma żadnej patologi ??? Nie mam nic do programu 500+ ale powinien być zapis że otrzymują to rodzice tylko pracujący bądź gdzie jeden członek rodziny pracuje. Piotrków jest tego świetnym przykładem
Jak może mieszkanka osiedla mówić tak źle o swoim osiedlu. Mieszkałem wiele lat na tym osiedlu i nic złego się nie działo. Nadal mieszka tam moja rodzina i wielu znajomych. Porządnych ludzi. Takie wypowiedzi, jak tej pani, bardzo krzywdzą mieszkańców żyjących normalnie, uczciwie, zgodnie z prawem, mieszkających na osiedlu Wyzwolenia. Patologia jest wszędzie. Na każdym osiedlu. Tylko mniej się o tym mówi. Osiedle Słowackiego też ma bardzo dużo łobuzów robiących najprzeróżniejsze rzeczy.
A kto normalny mieszka na wyzwolenia? Jak nie podpalenia to zwłoki trzymane w domu pół miesiąca
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!