Ja napiszę krótko. Co chciałem w ostatnim roku kupiłem w łódzkiej Castoramie. Na cztery albo więcej lat starczy. Czy w Piotrkowie będzie czy nie mam to z tyłu albo jak kto woli z przodu. Jeden problem dla klientów Ca...y to dojazd do Łodzi i powrót. Bo naprawdę ….jak pojedziecie samochodem prywatnym i będziecie mieli pecha to wrócicie po kilku /kilkunastu/ godzinach. Ale tak to pozdrawiam gorąco nie ,dzisiaj ciepło...
A ja pytam kiedy zniknie z przestrzeni publicznej /ul.Wojska Polskiego/ plakat wyborczy pisoskiego sana eskobara. Kpina i zlewka z piotrkowian.
Nie stacja benzynowa tylko stacja paliw bo można tam było również zatankować on i lpg
Biorąc pod uwagę zamożność naszego piotrkowskiego społeczeństwa pozostanie nam jedynie spacer po ogromnych molochach...od 1 do 2 z gazetką i w poszukiwaniu promocyji..park handlowy- spacery są wskazane...pro zdrowotnie...nieważne, że z pustym portfelem, konsumpcjonizmem w oczach...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!