Dlatego moja noga w tym mieście nie postanie. Auta z rejestracją ETM omijam z daleka!
Chciałem powiedzieć wymijam lub wyprzedzam dlatego nogi tam nie postawiłem.
Ludzie jeszcze parę dni temu mowilliście ze epi będziecie omijać i ze to WSIOWE buraki a co teraz ktoś miastowy to teraz etm trzeba omijać ... czekam tylko jak trafi się jakiś czubek z ptb będzie pijany i zapewne też będziecie pisać omijać ep ...lepiej żeby taki się nie trafił ale zapewne też tak będziecie pisać tylko nie zależy od zamieszkania w Tomaszowie mieszkają normalni ludzie tylko nie którzy wsiadają po % to w każdym mieście znajdzie się taki nienormalny ale bez względu od miasta . Ludzie trzeba karać takich a nie wytykać Piotrków taki Tomaszów taki na wsi same wieśniaki ... co wam to da ? Nie ważne gdzie mieszkasz w każdej wiosce mieście jest taki debi* ale co zrobić karać tylko i prawko zabierać !
W Piotrkowie też patologia,na ulicach,w urzędach,źle sie czuje w tym mieście.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!