metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
piotrk ~piotrk (Gość)06.10.2011 16:40

to dlaczego(skoro słowackiego jest otwarta)nie jeżdżą autobusy komunikacji miejskiej?może mi ktoś odpowie na to pytanie

00

Lukazie ~Lukazie (Gość)06.10.2011 17:28

Według mnie bardzo ładny "kawałek" , teraz jazda ulicą Słowackiego to istna przyjemność !
P.S na zdjęciu, gdzie Prezydent wręcza prezent "Kierowcy" - Pseudo "Kierowcy" , Uwaga ! - Jest to najgorszy "Busiarz" w Piotrkowie jakiego znam, nie dość że wygląda jak upiór, to jeszcze jest istnym chamem. Każdemu zwraca uwagę dlaczego kupuje bilet Ulgowy , a nie normalny. Za przeproszeniem "drze mordę" na pasażerów BUS-a, a jak nie miałem 5gr żeby dopłacić do biletu normalnego - To zatrzymał się na środku ulicy i kazał wysiadać !!! Nawet chciałem mu dać 10zł - To powiedział,że nie ma wydać i mam natychmiast wysiąść !
Oprócz tego bardzo wulgarnie się zachowuje wśród innych uczestników ruchu - Np. Starsza Pani przechodziła po pasach, to przez szybę się wydziera, "Szybciej,Szybciej...", I wiele wiele innych przykładów. Moge się założyć,że osoby które jeżdzą codziennie busami (Ja przesiadłem się na samochód) mają więcej na ten temat do powiedzenia, mam nadzieję że ktoś się ze mną zgodzi w tym względzie i coś z tym zrobi, o ile się da.

00

abbccc abbcccranga06.10.2011 19:36

Cytuję:
Już kilkanaście minut po 11.00 kierowcy mogli korzystać z kolejnego fragmentu ulicy Słowackiego (od skrzyżowania z ulicą Sienkiewicza do Dąbrowskiego) w Piotrkowie.

a ulica Dąbrowskiego na odcinku do Roweckiego nadal jest dwukierunkowa czy wróciła na jeden ???

00

abbccc abbcccranga06.10.2011 19:42

i jeszcze jedno odnośnie "filmu"
dlaczego po usunięciu znaku "zakaz ruchu", dwaj piesi (niosący podstawy od usuniętego znaku) wędrowali środkiem jezdni ...
i rowerzysta by ich najechał ...

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga06.10.2011 20:57

"Lukazie" napisał(a):
Moge się założyć,że osoby które jeżdzą codziennie busami (Ja przesiadłem się na samochód) mają więcej na ten temat do powiedzenia, mam nadzieję że ktoś się ze mną zgodzi w tym względzie i coś z tym zrobi, o ile się da.

A kto normalny jeździ busami?

00

Mini ~Mini (Gość)06.10.2011 21:05

"Piotrkowianin" napisał(a):
A kto normalny jeździ busami?

JA!!! Ty za to jezdzisz w koło karuzelą bo inaczej bys zabłądził hahahaha

00

kooo ~kooo (Gość)06.10.2011 21:23

no właśnie co z dąbrowskiego bo dziś ok 13 jeszcze niektórzy jezdzili pod prąd..... :)

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga06.10.2011 22:05

http://piotrkow.pl/nasze-miasto/aktualnosci/remont-slowackiego-na-finiszu

Cytuję:
Oko pieszych i kierowców cieszy odcinek od ulicy Sienkiewicza do Dąbrowskiego, a także dodatkowe miejsca parkingowe. – Jest ich około 15, ale to oczywiście zależy od sposobu parkowania kierowców – mówił prezydent Krzysztof Chojniak podczas uroczystości otwarcia.

Jak zwykle nie wie o czym mówi - jedyny dozwolony sposób parkowania jest określony w projekcie organizacji ruchu.

00

zxc ~zxc (Gość)06.10.2011 22:10

To, ze jest jedyny dozwolony, to nie znaczy, ze kierowcy go przestrzegaja. Znowu reklama naszegomiasta. Musicie miec malo odslon:)

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga07.10.2011 07:44

"zxc" napisał(a):
Znowu reklama naszegomiasta. Musicie miec malo odslon:)

Buahaha, ale trafiłeś, jak łysy grzywką o kant kuli.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat