Panie i panowie pewnie widze że większośc z was znała tego chłopaka.
Nie uważacie że powinniście iść do kościola i pomodlic sie za tego chłopaka zamiast wypisywać na nk czy facebooku jakiś świeczuszek??
Tj bardzo dobre ale na waszym miejsu jutro jest święto poszedł do kościoła i pomodlił sie za niego zamiast siedzieć na kompie y wypisywać jakieś "świeczki"
Pewnie zobacze tu jakieś komentarze "Jestem niewierzący" "Jestem ateistą", ale co z tego że nim jesteś to badź nikt ci nie każe wierzyć ale jaj akbym był ateistą to bym poszedł do koscioła pomodlić sie za swojeo kolege
ok rozumiem każdy ma swoje zdanie! ale bez przesady! wszyscy powinni się cieszyć?! nie znałeś/aś go wiec nie wiesz jak wspanialym był człowiekiem. a to że jeździł takim motorem nie czyni z niego wariata.
to był brat mojego kolegi z pracy...szkoda młodego chłopaka-dopiero zaczynał życie.Seba kondolencje dla ciebie.Trzymaj sie .VENTUS..Świeć panie nad jego duszą.(*)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!