co za idiotyczne pytanie na koniec, jak pas do skrętu w prawo mógłby służyć do parkowania?
Gosia -> bardzo dobre pytanie zadali, bo ten pas od kilku lat właśnie temu służy, teraz widzę że się rozrósł praktycznie pod samą ulicę Słowackiego...
O i nie tylko. Mógłby służyć również do skrętu w lewo, a wtedy ten w lewo służyłby do jazdy na wprost, a pasem środkowym mogłyby podążać procesje.
a gdzie służby porządkowe ????????? brak lawety w mieście Piotrkowie?? przecież stwarzał realne zagrożenie...
[cytat="kamil"][/cyt]
owszem służy, ale nie przed samym skrzyżowaniem... a pytanie jest o ten właśnie odcinek obok kościoła, gdzie nawet na jezdni są namalowane strzałki...
Dajcie spokój pewnie poszedł na plebanię do proboszcza-więc wlepcie mu mandat cwaniaczki ha,ha,ha.-i będzie po premii.
popieram Głosie a poza tym istnieje zapis w przepisach ze 10m przed skrzyżowaniem nie można zatrzymać auta w sytuacji nie wynikającej na drodze, także temu panu mandat sie nalezy...
samochód jest źle zaparkowany, ja bym walił :) nie patrzę, szczególnie lubię gdy ktoś wjeżdża pod zakaz :) Pozdrawiam
Wielkie halo - a może ten samochód się popsuł.Ja myślę że są dużo poważniejsze problemy na naszych ulicach - np.dziury , brak zegarkow na skrzyżowaniach.
kierowca ten powinien zostać ukarany mandatem karnym, zdjęcie dowodowe wystarczy. W dodatku wszystkie auta które tam stoją, a nie ma wyznaczonych miejsc parkingowych powinny zostać ukarane mandatami karnymi. Tępić trzeba "idiotów"
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!