Teraz po świętach będzie jeszcze więcej oj odwiedzali się gościli i im wyjdzie
A może byście miejscowości podawali skąd pochodzą osoby?? Myślę, że by ludzie byli jeszcze bardziej ostrożni...
Po co wam wiedzieć skąd? Będziecie oblewać farba mieszkanie? I grozić jak lekarce pracującej poprostu w szpitalu?
Obserwuję to co dzieje się w naszym kraju w związku z wirusem i mam takie przemyślenia dotyczące do walki z nim. Pierwszą podstawową czynnością w związku z wirusem należy dzielić polityków od tej sprawy i pozostawić to służbie zdrowia. Objąć całkowitym nadzorem tej służby w sprawie testów a pomoc powinna polegać tylko na dostarczaniu im potrzebnego sprzętu. Objąć całkowitą ochroną Ośrodki Pomocy i Domy Pomocy Społecznej nie zależnie czy państwowe czy prywatne. Przypuszczam, że zajęcie się tymi sprawami zmniejszyło by przynajmniej o 50% liczbę zakażeń. Takie przemyślenia.
Panie prezydencie Chojniak, zamknij Pan wjazd do miasta bo nas powiat pozaraża!!!
Dziś znów widziałam białe linie na niebie a teraz czuję się tym wszystkim spryskania na całym ciele
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!