Dowiedziałem się,że Pan Burmistrz doskonale wie o tym że brak wody w Uszczynie i w okolicy spowodowany jest małą przepustowością rury leżącej pod Luciążanką. W zeszłym roku wybudował wodociąg do Zalesic a nic nie zrobił aby wybudować studni głębinowej w tej okolicy aby dociążyć główny wodociąg ani w przebudowie wodociągu pod Luciążanką.
Nadradońka 100 osób? Poniatów/Uszczyn/Korytnica ponad 2 tysiące?
Pewnie lepiej, zaopatrzyć 100 osób w wodę a 2 tysiące niech sobie lata i przywozi beczki wody. Szkoda słów
no to kolejne wakacje bez wody, ahhhh niektórym myślenie przychodzi ciężko. Chyba czas robić zapasy, paranoja.
Chyba, że Pan Burmistrz będzie nam codziennie bańki wody przywoził to nie ma problemu
To co, wody brakło teraz? Tak z dnia na dzień? W trakcie pisania budżetu i planu inwestycji na ten rok nikt o tym w urzędzie nie wiedział? Dziwne to jakieś takie.
Może przeznaczyć te pieniądze na droge od Przygłowa ul Roniczej do koloni Witów! Pan burmistrz nie zgodził sie na zrobienie tej drogi! Dziura dziure tam pogania a kurz jest taki że świata nie widać a wszyscy objeżdżają tamtędy jak są korki na Sulejowskiej. Ale nie bo po co lepiej droge w lesie Burmistrzu zrobić!!! Zapraszam w piątek po południu w ten ,kurz niech Pan burmistrz zobaczy jakie są tam warunki i pooddycha tym kurzem!!!
Bo ten Fogiel to się nadaje....
Nie wiem po co on w tej radzie. Jak na zebraniu się nawet wyłowić nie potrafił.
W Poniatowie i Uszczynie od lat nie ma w lato wody.Jeżeli pieniądze zostały przeznaczone na przepompownie w Uszczynie to niech będą wykorzystane. Popieram zachowanie radnych, Sulejów nie jest najważniejszy jak myśli sobie Pan Burmistrz.
Pozdrowienia dla Pana Burmistrza. Mam nadzieje, że w wakacje będę mógł do niego wpadać na wieczorny prysznic
Oooo jaki wielki raban sie zrobił ......... Jak szanowny SB robił wal za wałem było ok .... Jak wody brakowało tez ok..... Jak puszczanie ziemi gminnej tez wszystko w porządku .... Jak jeden z 3 muszkieterów chciał pozamykać szkoły w gminie te jakoś cisza teraz wielce sie obudzili !!! Były burmistrz walił w ch...... Przez 12 lat i jakoś panowie radni zbytnio sie nie dziwili ze to i owo było źle!!!! Recepta wy........ Resztę panów radnych ziomali byłego dać obecnemu 4 lata i w tedy go rozliczać .Tyle w tym temacie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!