Zero głosu na panią widzę że już tworzy się kolestwo nigdy głosy na was to nie ekipa do rządzenia miast
Startują ciągle ci sami i wybierani są ciągle ci sami, a jak działają? W styczniu widziałam tu podsumowanie ich pracy w roku 2023 i 13 radnych nie złożyło żadnej interpelacji! To po co ich wybierać! Zagłosujmy na nowych, którym się jeszcze coś chce, a tym widać się chce! Oglądałam wczoraj ich relację z debaty prezydenckiej i to było widoczne. Ja daję im zielone światło.
Nie widzę tu spadochroniarzy ze starej Rady, nikt z nich nie uciekł cichaczem ze starej partii. Takim można zaufać, a że nowi....starzy kiedyś też byli nowymi
Ludzie którzy mieli odwagę powiedzieć dość podwyżkom cen ciepła fundowanym przez Chojniaka z kolesiami. Brawo!
Drodzy Państwo poziom Waszych komentarzy mówi wszystko. Pewnie jesteście od Prezydenta Chojniaka bo taki właśnie obraz przedstawia obecna władza. Najmądrzejsi są Ci co krytykują a siedzą cicho jak myszy pod miotła. W tym mieście to nawet nie można liczyć na uczciwy komentarz i dyskusje. Dno. Totalne .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!