Panie Karzewnik, a co z najbliższymi ulicami wokół Oczyszczalni ? Mazowiecka, Małopolska, Kujawska, Świerczów ?
Nie budujcie za wspólne środki tylko wybrańcom.
Plac przekazał wykonawcy pan Karzewnik. Kurczę, ile to siły trzeba mieć, żeby taki plac wziąć i przekazać. Nie wiem, jak rozległy jest ten plac, ale musi, że dużo waży coś takiego.
Panie Piotrze z ... czemu pan sie czepia takich bzdur. kipi pan ze zlosci a ironia nic pan nie zwojuje
Do Marcinas: Spieszyłem się wczoraj i już nie zdążyłem dopisać, że i ten wykonawca, no ten, co ten plac przejmował z rąk pana Karzewnika, to też nielichą krzepę musiał mieć. Udźwignąć plac, ho,ho.
Z tym, że ten wykonawca to będzie miał gorzej. Bo pan Karzewnik plac przekazał i już jest wolny, spoko. Natomiast, ten wykonawca, co plac przejął, to będzie musiał go dźwigać aż do chwili zakończenia inwestycji, czyli trochę długo. Tyle czasu plac utrzymywać, naprawdę wyczyn!
A swoją drogą, ciekawe, czy jest jakaś technologia, pozwalająca zważyć taki plac.
Ale skoro można wyliczyć powierzchnię, kubaturę i wagę piramidy Cheopsa, to może i ten plac da się jakimś sposobem zważyć? Nie darmo mój wuj powiadał, że "sposobem to chłop chałupę spalił!"
Może jacyś inżynierowie są na forum? Się wypowiedzą w kwestii technicznej?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!