Nie wiem skąd ludzie mają kasę na takie skoki? Taki skok to chyba z 500zl kosztuję raczej nie na moją kieszeń.
A wiecie że ja na panieńskim skakałam z samolotu i miałam sesję zdjęciową i kamerzysta też skakał i mnie kręcił z góry?
Czy przewoźnik / samolot / właściciel mają ubezpieczenie od zniszczenia domów i śmierci ludzi???
Proszę o sprawdzenie. Jak nie ma to wynocha z lataniem nad moim domem.
Mnie kompletnie nie przeszkadzają te samoloty. Nie zwracam uwagi na to czy buczy, czy nie... zajmuję się swoją robotą. Poza tym piotrkowska strefa jest jedną z niewielu w kraju i dzięki temu do naszego miasta przyjeżdżają skoczkowie z całego kraju a nawet z zagranicy - jest to fajna promocja miasta. Lubię oglądać skoczków i często jeżdżę rowerem na nasze lotnisko popatrzeć i wypić piwko...
Ludzie niestety nie uczą się na błędach. Szkoda. Te złomy powinny stać w muzeum.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!