W takich warunkach będzie dzieciom żyło się znacznie lepiej. Będą miały większe możliwości rozwoju osobistego. Szkoda, że nie wszyscy to rozumieją - lepiej molochy trzymać. A ciocie i wujkowie w Domach Dziecka wymienni co 12 godzin. To nie życie. To zwykła instytucja. Rodzinny Dom Dziecka to szansa na rodzinę - pełną miłości i poświęcenia.
tak tak teraz wszyscy na wybory zganiają . Tylko ze ten dom dziecka juz bardzo dawno zaczoł byc szykowany do zamieszkania dzieci. Tagze wybory nie mają tu nic do gadania zastanówcie sie co piszecie. Wydaje mi się ze ktos zdrowy nie porówna domu dla biednych dzieciaczków do wyborów. Chory cłowiek
Co mają wybory do domu dla pokrzywdzonych dzieciaczków. Ten obiekt był od dawna dla nich szykowany. Nie porównójmy dachu dla dzieci pomiędzy jakims prześcigiwaniem sie o głosy wyborcze
Milunia poczytaj trochę książek,bo z Twoją ortografią coś nie tak,albo nie wychylaj się na portalu z komentarzami.Tak ten obiekt od dawna był szykowany na rodzinny dom dziecka,ale tak głośno o tym mówi się teraz,żeby pokazać ile to nasza szanowna władza zrobiła i namieszać wyborcom w głowach.....
dokładnie tak. dobra robota starosto
droga Miluniu "udział w nim wezmą władze samorządowe" skoro to takie biedne skrzywdzone dzieci to czemu politycy chca sie ogrzac w blasku tych dzieci..? Dziwne ze to jakos ci nie przeszkadza. Ps ja w przypadki nie wierze dla mnie ten dom zostal zrobiony tylko i wylacznie pod kątem wyborow. A po wszystkim wszedzie beda zdjecia wladzy. Smutna ta nasza ojczyzna.
zapewne lepszy taki dom niż wielkie bezduszne domy dziecka. popieram z całego serca.
A ja powiem tak... to właśnie powiat piotrkowski w naszym rejonie promuje tę formę opieki nad dziećmi. Czemu tym sie nie chwalić to żadna ujma. Gdyby nie dobra wola Starosty, władz powiatu, MOPS-u czy jak on tam sie zowie, nadal byłby moloch... piękny choć smutny. Lepszy mniejszy i skromniejszy dom ale taki w którym jest cieplej. A nawet jeśli jak ktoś mówi pod wybory to wszystko ... to nie zmienia faktu, że zapowiadano ten krok zaraz po otworzeniu pierwszego z rodzinnych domów dziecka. Kiedy to było? Rok temu ... zatem to dobry moment na uruchomienia drugiego z domów. Dobry gospodarz to i mądre inwestycje prowadzi i dba o swoje dziatki.
A czemu nie zaadaptowano całej szkoły ? Ta renomowana placówka szkolna już dawno powinna być zlikwidowana . A tak na marginesie - ilu uczniów uczęszcza do tej szkoły ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!