Jak zwykle po imprezie człowiek się dowie nie możecie pisać wcześniej artykułów albo zrobić kalendarz imprez itp by ludzie częściej wchodzili na wasza stronę
Bardzo fajna impreza, ale dla kibiców trochę słabo do oglądania... kilka uwag : 1.Dlaczego rozdania nagród całkowicie przytłaczają bieżące starty? Tylko żeby wymienić nazwisko wreczajacego nagrody? Równie ważni są zawodnicy którzy aktualnie startują!! Spiker, choć prowadził dobrze i nie męczyło słuchanie jego głosu, niestety całkowicie nie relacjonował aktualnych startów - natomiast nazwisko Chojniak i Kacperek wymienił w sumie chyba ponad 100 razy!!!
2. Dlaczego nie było choć jednego zegara mierzacego czas? Publiczność dowiadywala się o wynikach dopiero przy rozdaniu nagród... Trzeba było sobie stoper włączać samemu i sprawdzać jak zawodnicy biegną... Pan Prezydent mógłby chociaż o to zadbać, choć mam wrażenie że i tak nie wiedział o co tutaj w tych zawodach do końca chodziło - podobnie jak o całym sporcie w tym mieście...
3. Brawo dla Polanika za determinacje, czekam na kolejną edycję!
Nie jestem na bieżąco w kwestii nowych konkurencji lekkoatletycznych, ale jestem prawie pewien, że nie ma takiej konkurencji jak "rzut młotem z Berlina". Podejrzewam, że powinno być "brązowa medalistka z Berlina w konkurencji rzutu młotem". Mogę się mylić, bo nie jestem polonistą, ani dziennikarzem, ale można zasięgnąć opinii u profesora Bralczyka, który przecież regularnie gości na antenie Waszego radia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!