Nawet niech będzie 1000 marketów!!! Czy ktoś każe Wam tam robić zakupy na siłę ??? Ja w sklepach osiedlowych nie mam zamiaru przepłacać i tyle!!!
Następny obóz pracy z chemicznym żarciem. Panie Prezydencie wysoka Rado miejska, czy nie jesteście już nic więcej zrobić dla tego miasta i mieszkańców???
nie rozumiem, supermarket to tez miejsce pracy
Co będzie w tych marketach, kiedy dolar osiągnie cenę 125,00 zł pieczarkarnie, brojlernie, czy chlewnie ?
Postawili ją tam by gumiaki prosto z niedzielnego bazaru waliły do biedronki a dwa parking darmowy.
Ta stonka będzie miała taki obrót jak ta przy hali.
Rozróżnijcie proszę miejsca pracy od miejsc płacy, którymi Biedronki nie są. Miejsca pracy, miejsca pracy, a o wynagrodzeniu już nikt nie wspomni. Ilu z was żyje za pensję z Biedronki czy innego Lidla? Za to wynagrodzenie można ledwo wegetować. "Darmowych miejsc pracy nie brakuje".
Jest jeszcze tyle miejsc w Piotrkowie gdzie można postawić/zmontować/ pawilony Biedronek ,Stonek....i innych takich. Tam gdzie rudery stawiać... Ja oczywiście wszędzie będę kupować. Jeden warunek. Wszystko musi być po złotówce.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!