A ja sie cieszę:) Nam Polakom ciężko dogodzić. Albo mówimy, że nic w naszym mieściem nie ma albo po co nam kolejny dyskont:(
Tyle jadu wylanego na złe rządzenie w Piotrkowie.
To kto w końcu na nich głosował?
Przecież wiedzieliście jak rządzą, więc teraz nie narzekajcie.
Gdyby w Polsce były zarobki jak w Niemczech to Polacy nie musieli by kupować w tanich dyskontach... Czy widział ktoś Tuska albo Sikorskiego w Biedronce czy Lidlu na zakupach???
Przecież Lidl to Niemiecki dyskont i Niemcy kupują,
choć zarobki mają niemieckie.
Tydzień Piotrkowski w Fidlu.
Oferta tygodnia: Nowy Fidl przy Sulejowskiej już niebawem.
Zapraszamy do sklepów Fidl.
Fidl jest (tani i) do bani.
Jednym słowem mieszkańcy Piotrkowa i okolic żyją na wysokim poziomie skoro będzie następny LUKSUSOWY sklep.
Zamiast nowych sklepow, przydaly by sie nowe miejsca pracy, jakas przyszlosc dla mlodych. Nastepny super market to juz smiech!
ja się cieszę, zwłaszcza, że zaczyna się rozwijać ta część miasta, która od dawna przeżywała zapomnienie, jeden sklep, potem drugi, potem bar, poczta itd. i miasto się rozwija..
Nawet niech będzie 1000 marketów!!! Czy ktoś każe Wam tam robić zakupy na siłę ??? Ja w sklepach osiedlowych nie mam zamiaru przepłacać i tyle!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!