Ludzie moi mili... Bez względu na to czy ktoś wymyśli skuteczny lek na koronowirusa czy nie, histeria i terror sanitarny, przy użyciu siły policji i wojska, nie ustanie. Ktoś, kto wyprodukował tego wirusa, wpuścił go w obieg, kto kontroluje rządy państw, nie dopuści by świat wrócił do tego co było jeszcze przed miesiącem. To wojna światów. To do was jeszcze nie dociera, ale za miesiąc czy dwa już dotrze.
Jesienią 2018 r. byłem u dwóch wróżek. Pytałem m.in. o przyszłość świata. Jedna powiedziała, że świat zmierza do upadku. Druga zaś, że świat czeka bieda. Obecna sytuacja mnie nie dziwi. Przeraża za to jej skala.
Panie Piotrze Starosto - dziękuję za te wszystkie działania i pomoc w tych trudnych czasach. Dziękuję Zarządzaniu kryzysowemu - bo to co robicie jest dobre i pomaga nam mieszkańcom powiatu. Dziękuję za poświęcenie , odpowiedzialność i dobrą robotę. Trzymajcie tak dalej i życzę zdrowia.
Panie Piotrze starosto szacun dla Pana za działania. Niech się pan trzyma, a te komentarze to zapewno od bezmyślnej, politycznej pana opozycji z PiS. Niech pan się nimi nie przejmuje. Dla nich najważniejsze tylko wybory prezydenckie a nie ludzie
Wychwalanie nad niebiosa.
Ludzie piszecie te komentarze bo boicie się o swoją posadę jak się zmieni władza?
Starosto przeprowadź nas przez ten trudny czas, bo już większość panikę sieje i tanią sensację. Jak to widoczne w komentarzach
Starosta na Straży zawsze a gdzie inni. Panie Starosto będę pamiętać o tym co pan robi, pozdrawiam
Akurat jemu i nie obchodzi mnie z jakiej partii, ważne że zależy mu na ludziach i działa a nie tak jak inni pozaszywali się w gabinetach
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!