Do mazura nic nie mam, co kto tam o nim gada to każdy wie, moim zdaniem tylko gadanie połowa nie ma prawa go oceniac bo nei wiem jak było na prawde pare lat temu z nim, myśle ze na dzien dzisiejszy mazur jest czołowym zawodnikiem w piotrkowie tylko czemu startuje w samych słabych zawodach ? przecież te ostatnie mistrzostwa swiata co wystawił tego zająca to była przesada, zając tak wpadł w szał że zrobił medal na mistrzostwach swiata ze do dzisiaj oka nie zmrużył i jeszcze o tym gada chłopak myśli że wygral takie zawody że może teraz spokojnie w UFC walczyć :D
Pogratulować wygranych.Poziom jaki był nikt nie wie ale z pewnością nie był wysoki.Myślę,że na pierwszych lepszych zawodach zawodowych każdy z powyższych zawodników był by rozniesiony i tyle.Błędem jest robienie z tych medalików sukcesów z prostego faktu...to zawody amatorskie, w których jak czytałem Zając zdobywa medal, koleś którego jeśli ktoś zna wie,że to mitoman i pozorant a ze sportami walki ma tyle wspólnego co ja z mercedesami:-)Pozdrawiam kumatych.
Nie mylic pojeć zając startował w weteranach nie w seniorach w weteranach jest łatwiej.
Do czytelnik wszystkie zawody amatorskie sa takie same a z klubu tez jeżdżą na PZKB i tym bardziej mamy tez w kadrze Polski zawodnika i tak naprawdę wiemy jak jest a dlaczego nie piszecie o ostatnich zawodach wstyd wam ilu w wadze zawodników było parodia i tyle.
Parodia, a nie zawody. Zachwalanie amatorszczyzny. 9 medali no super... szkoda, że poziomem nawet niczym nie przypominają zawodowych, prędzej przepychanki po lekcjach na boisku.
Piszcie o rzeczach ważnych, o prawdziwych osiągnięciach, jak wspomniał ~czytelnik~, a nie o takich błahych zawodzikach, bo inaczej tego niesposób nazwać...
Piszczcie o takich sukcesach jakie osiaga Krasoń z Tom Center a nie jakies podrabiane zawody w ktorych sie wystepuje dla medalu za free i żeby sie w jakis dziwny sposob dowartościować.. niech klub wreszcie pojedzie na zawody z PZKB lub inne k1, muay thai czy low kick, tam jest prawdziwy poziom a w mma startuje sie na ALMMA- najlepsze zawody amatorskiego mma w Polsce.
A co takiego krason osiągną amatorskie sa takie same zawody jeżeli na czterdzieści klubów są 3złota to oczymś świadczy i jeszcze pare z zagranicy składôw jeżeli jesteście lepsi ,jedz pokaż się.U nas chociaż godnie młodzi reprezentują orzełka na klacie a wy ciągle smary dostajecie lepiej zmieńcie klub.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!