Najgłupsze skrzyżowanie w całym Piotrkowie. Nie dziwię się ze są tam wypadki.
Skrzyżowanie to, prosi się o modernizację na prawdziwe skrzyżowanie o ruch okrężnym. Jest miejsce na parametry prawdziwego skrzyżowania. Ponadto, nie zapomnijcie o prawo-skrętach a wtedy zbędna będzie sygnalizacja.
Jestem kierowcą od wielu lat a jeżdżąc po Piotrkowie widzę jak krzaki przeszkadzają w większości miejsc np przy przejściach dla pieszych co z tego że są światła jak ja nie widzę co się dzieje na pasach czy skrzyżowaniu ale pan Szokalski uważa że tacy ludzie jak ja to głupki
Nie głupki i nie ślepi, ale myślący, wycięli by te krzaki i pomyśleli czy nie można ludziom pomóc. Nawet jeśli ci ludzie są od nich głupsi i gorzej widzą. Bo od tego są miejscy urzędnicy, jak jelito grube do opróżniania.
Skrzyżowanie jest proste, tylko problemem są kierowcy wjeżdżający na czerwonym świetle. Potrzebny jest rejestrator wjazdu na czerwonym i mandaty. Gwarantuję spadek zdarzeń o 3/4.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!