metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)10.09.2023 20:11

Zamontować progi zwalniające na wysokość 20 centymetrów

04

go?ć_ania ~go?ć_ania (Gość)11.09.2023 08:41

Najgłupsze skrzyżowanie w całym Piotrkowie. Nie dziwię się ze są tam wypadki.

60

Dyzio ~Dyzio (Gość)10.09.2023 12:14

Skrzyżowanie to, prosi się o modernizację na prawdziwe skrzyżowanie o ruch okrężnym. Jest miejsce na parametry prawdziwego skrzyżowania. Ponadto, nie zapomnijcie o prawo-skrętach a wtedy zbędna będzie sygnalizacja.

102

Głupi ~Głupi (Gość)09.09.2023 20:51

Jestem kierowcą od wielu lat a jeżdżąc po Piotrkowie widzę jak krzaki przeszkadzają w większości miejsc np przy przejściach dla pieszych co z tego że są światła jak ja nie widzę co się dzieje na pasach czy skrzyżowaniu ale pan Szokalski uważa że tacy ludzie jak ja to głupki

132

ojciec Redzyk ~ojciec Redzyk (Gość)11.09.2023 10:38

Nie głupki i nie ślepi, ale myślący, wycięli by te krzaki i pomyśleli czy nie można ludziom pomóc. Nawet jeśli ci ludzie są od nich głupsi i gorzej widzą. Bo od tego są miejscy urzędnicy, jak jelito grube do opróżniania.

61

Hmmm ~Hmmm (Gość)10.09.2023 07:15

Skrzyżowanie jest proste, tylko problemem są kierowcy wjeżdżający na czerwonym świetle. Potrzebny jest rejestrator wjazdu na czerwonym i mandaty. Gwarantuję spadek zdarzeń o 3/4.

112

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat