u nas wieksza propaganda niz w rosji u nich pozniej restrykcje a na dobe 4 tys zakazen a u nas w poltora moesiaca i 8 tys haahahahahahahah
Ciekawe,mnie jutro kończy się kwarantanna i nikt mi nie zrobił wymazu
Społem też nie zabezpiecza pracowników ,maseczki 2 na cały sklep ,żart! Rękawiczek też nie mają ,chyba że same sobie kupią .
W 5 minut dowiesz się, kto i po co stworzył globalną pandemią koronawirusa.
A gdzie jest słowo wsparcia dla swoich mieszkańców od Prezydenta? Tego nikt od czasu pandemii nie usłyszał. Nawet usłużna Rada Miasta też nabrała wody w usta. Gdzie podział się lekarz - jej przewodniczący? Gdzie poszczególni radni? Teraz mieszkańcy oceńcie siebie jakiego dokonaliście wyboru. Gratulację składam Wam, ale niestety też sobie.....Życzmy chociaż sobie nawzajem: ZDROWIA!!!
Jak to kolejne?co maseczki nie zdały egzaminu?I mamy chodzić rok w tej za...maseczce?szumowski już dla mnie jest zero.
w Moszczenicy w sklepach <<sieci>> Mokadi rękawiczek brak ...ale nie wejdziesz jak nie masz ..chyba ,że kupisz u nich, a jak już kupisz i wejdziesz jeszcze raz to chcą ponownie opłatę .Wiecznie mało aż szkoda tej rodziny co prowadzi te sklepy no same straty mają
Karać sklepy które nie posiadają rękawiczek gdzie nasze kochane władze ale jak będę bez maseczki pan policjant da mandat i to okej żenada
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!