Osoby wracające z zagranicy są objęte kwarantanna i kontrola. Jak nie jesteś swiadomy to po co się wypowiadać
Spokojnie. Prezes Jarosław mówi że można chodzić do kościoła i na wybory. Polski rząd jest super przygotowany. Nic nam nie grozi
Dlaczego w jednostkach pracują wszyscy to bomba ludzie siedzą po kilka w pokoju spec ustawa daje możliwość pracy w domu
Więcej testów ! Lekarze mają problem z odroznieniem grypy od wirusa - będą zamykać całe oddziały i przychodnie , bo zarażeni będą wykrywania za późno
Do ja gość.Jej się nie da pomóc bo ona musi sama.Nie przetlumaczysz nikt jej nie dogodzi.
Sięgnąć po rygorystyczne działanie wprowadzić godzi e policyjna a co z pożyczkami typu tygodniówki gdzie. Zgłosić że teraz nie mam bo nie pracuje
Zarobiency którzy zarzekali się że nie wrócą do kraju bo nic tu nie ma i nie ma po co wracać zaczynają wracać ale po co ? Jeśli kraj im nic nie dał nie daje jak można nazwać takie osoby choć zostają prawdziwi Polacy a nie latawce
Moja sąsiadka ma 78 lat dzień w dzień godzina 7 rano leci do Kaufland i targa cały wózek .Mieszka sama pytam się po co jej tyle tego wszystkiego.Mysle że to genialnie do marketu to jedyna jej rozrywką.
Wladimir w Rosji włada a w GB Borys.Jaki jest odpowiednik angielski Borysa?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!