Nigdy nie wspierałem Rydzyka,ale orkiestrę od samego początku,pytam się , ile w tym roku zebrano kasy ,ile w tak wyjątkowym czasie fundacja przekazała z tegorocznej zbiórki pieniędzy na walkę z wirusem ? To jest wyjątkowa sytuacja . Uważam , ze cała zbiórka powinna trafić na walkę z tym wirusem.
Lekarze w przychodni nie przyjmują albo udzielają porady telefonicznie,a w gabinetach prywatnych tłok.Czy tak powinno być?
Owsiak to się teraz pewnie śmieje i liczy ile na swoje wyszedł.Przed orkiestrą go pełno a hoj,a gramy do końca świata,dejta kasę i cisza.Pojawia sie miesiąc później,coś tam powie o rekordzie i cisza.Rok go nie ma!!
A część pań,które były na dniu kobiet Osp Rozprza,na drugi dzień była na koncercie w budynku dawnego gimnazjum.A tam było jeszcze więcej osób.
W pięciu... na różnych oddziałach i na każdym był sprzęt z serduszkiem. Nie liczę już w tym porodówek i sal poporodowych...
sory ale to jest propaganda, lekarze o tym wiedza , w mediach nie raz widać jak przy wypowiedziach ważniejsi (czyli świadomi) probują się nie śmiać, ludzie codziennie umieraja a kaza mowic w mediach ze to z powodu koronavirusa...sam fakt ze nikt nie grzmi ze upadnie cywilizacja tylko juz informuja że "aaa tak, myslimy, uwazamy twierdzimy ze za kilka tygodni to sie zmieni bla bla..." dowód na to ze ta cala akcja z pandemia wyrezyserowana, a we wloszech puste trumny, albo ciala osob ktore po prostu zmarly, bo tak jest ze codziennie gdzies ludzie umieraja
Link dla osób słabych z matematyki: https://biotechnologia.pl/biotechnologia/panika-nakrecana-przez-politykow-grozniejsza-niz-koronawirus,19532
Do mekigu
Owsiak po każdej zbiórce kupuje sprzęt, a nie zbiera i trzyma na koncie... czego nie rozumiesz? On te pieniądze wydaje na bieżąco... na naszą służbę zdrowia...
A w szpitalach sprzęty prawie wszystkie od WOŚP... nie krytykuj, gdyby nie Oni nie byłoby czym leczyć. Wiem, bo nie raz sama korzystałam z tych sprzętów i moje dzieci też... a Rydzyk nawet teraz wyciąga ręce po datki, bo mu nie starcza...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!