Dziennikarzu 23178 tyle osób wyzdrowiało tak jest zapisane w tabelce
Ostatniej doby w mieście i powiecie w związku z COVID-19 zmarło 15 osób. Dane z raportu sanepidu z 19.11.2020 z godziny 13.00
Czy ktoś widział na stronie sanpepidu ile osób zmarło w ciagu doby? Mam nadzieję, że to pomyłka we wspisie
w Bełchatowskim znowu nikt nie wyzdrowiał znowu 365 ozdrowieńców od początku .....
Czemu takich ładnych tabelek nie robi się, aby zobrazować zachorowalność i śmiertelność np. na nowotwory, choroby serca albo bardzo licznych ofiar kowida, czyli tych, którzy w wyniku leczenia obecnie jedynie słusznej jednostki chorobowej, odesłani zostali z kwitkiem, bądź żenującą teleporadą, nie zostali przyjęci na oddział inny niż kowidowy, nie mieli kasy na kilkusetzłotowe obecne wizyty prywatne... Można by wymieniać... Ktoś już z tych naszych "mądrych" na górze to sformułował :mój smutek ważniejszy niż twój. Mój kowid ważniejszy niż twoje nowotwory i inne mało istotne obecnie choróbki....
miałem w lodówce półliterka, synuś wypił z kolegami nalał wody i odstawił, wracam z pracy styrany po całym dniu, myśle napije się..sięgam do lodówki... zero smaku, zero zapachu.. mało co na zawał nie zszedłem
Hura, znów o ponad 600 mniej mamy aktywnych przypadków. Coś jest w odwrocie, hi hi.
Niemcy dwa razy mniej zgonów z powodu korony, a liczba mieszkańców dwa razy taka jak u nas ...
Albo różne kraju różnie diagnozuja albo już naprawdę upadek cywilizacji dać się tak zrobić w konia wirusowi ...
W powiecie to chyba od krów , świń lub kur się zarażają bo te maseczek nie noszą.
Przecież na logikę to w mieście powinno być więcej zakażeń.
Odwróć się od Boga i Kościoła, bądź wydrążony i jałowy, noś szmatę na twarzy, alienuj się społecznie, stań się martwym za życia, donoś na negacjonistów, myj ręce i rośnij w sposób zrównoważony, czyli co dzień umieraj w strachu. Ponieważ "ONI" tak ci każą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!