metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)13.04.2020 22:44

Wyjdź z psem na spacer.Ja dziś wyszłam z pieskiem pochodzić.Ludzie już dziczeja zobaczył mnie sąsiad z bloku obok i uc?ekl.Trzeba być mało inteligentnym żeby się nie zorientować. Niech Pan nie ucieka bo to Pan wychodzi na głupka proszę spokojnie przejść.Widac że jest Pan malomiasteczkowy.Pozdrawiam.

48

heh ~heh (Gość)14.04.2020 11:52

Gorąco zachęcam do odsłuchania wywiadu z Panem Prezydentem Piotrkowa Trybunalskiego.
Link:

Wywiad trwa około 8 minut i przez pierwszą połowę poruszany jest jakże ważny temat w obecnym czasie - malowania jajek i niemożności uczestnictwa w jakże pięknej liturgii. Dowiadujemy się również, że Pan prezydent na co dzień nie jada jajek na twardo, ale w Wielkanoc robi wyjątek. Jakże istotną informacją jest to, że prezydent musi przestawić się na noszenie maseczki, ale pocieszające jest to, że maseczkę można dobrać np. do koloru garnituru - jak radzi prowadząca wywiad. Dalej dowiadujemy się jak jest pięknie i jak miasto rozwija się inwestycyjnie.

70

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat