Wymienino prawie pierwszą 7-demkę.Widać mają kasę bo nikt nie przyjdzie grać za guziki.Ludzie z UM związani z klubem a kierujący nim niejawnie z tylnego siedzenia załatwiają sponsorów tylko na męską ręczną przy aprobacie Pana Doradcy do spraw sportu.Piotrcovia która w tym roku obchodzi 25 rocznicę gry w ekstraklasie została pozostawiona sama sobie.Kto nie ma przebicia w UM ten nic nie załatwi a taki jest właśnie słabiutki zarząd Piotrcovii który w wyborach stawiał na kogoś innego.
zobaczcie na to:
http://tutnij.pl/1077p
\
Żeby sie wzmocnić trzeba miec kasę a żeby ja mieć trzeba zabrac innym dyscyplinom aby znowu "zbudować" kolosa na glinianych nogach. Pytanie mam dwa- 1.komu zostanie zabrana/zmniejszona dotacja oraz 2. jakie jest zaplecze tego klubu z ekstraklasy tj. ile ,jakie i z jakimi osiagnieciami zespoły juniorów,młodzików , rezerwy seniorów?
Zdążyłem wrócić z urlopu,a tu ciągle cisza w temacie nowego prezesa.Nie wiadomo do końca,którzy zawodnicy pożegnali się z Piotrkowem.Czekamy na odpowiedzi i na mecze w ekstraklasie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!