Ludzie zdejmijcie nogę z gazu !!! W ciągu dnia jadą bardzo szybko a w nocy co się tutaj dzieje to tragedia !!! Nie wiem czy nie koło 200 km/h słychać tylko świst jadącego auta więcej patroli policji . Skręcając do swojej posesji trzeba mieć oczy dookoła głowy bo nie patrzą tylko aby do przodu !!!!!!!!!!!
Po tej drodze Piotrk?w Rozprza często jeżdzą barany.Nie było przypadku żeby jadąc nie byłam świadkiem jak jakiś szczur wyprzedza na podwójnej ciągłej bo np.jak ostatnio mamusie wiózł lub kobieta jadąc nie trzymała się za ucho.Strach podróżować tą drogą.Kutura i świadomość drogowa krytyczna.
Rover to marka auta a nie rowerzysta a wypadek podobno śmiertelny czy to prawda ?
Jedni jeżdżą za szybko ale Ci wyjezdzajacy z morycy nie patrzą i wyjeżdżają pod auto,nie raz już tam ostro hamowalem,znak przy moście zasłania też auta jadące z Piotrkowa
A ja podejrzewam że to przez zasłaniające widoczność drzewa od Krakówki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!