jaki, wzywam do odzewu.takis wymowny,a nie masz nic do powiedzenia po KOLEJNYCH sukcesach zawodnikow DELFINa?
hmm... no cóż, gratulacje. Tylko zastanówcie się ludzie, czy ten "wielki talent pływacki- Marysia" będzie w stanie równie świetnie pływać w juniorach, a potem w seniorach(jeżeli dotrwa, bynajmniej na pewno nie w delfinie) ?? Niestety, ale pływanie to bezlitosny sport, nie pożałuje nikogo. Pomyślcie jeśli w owym, delfinie dzieci pływają tylko do gimnazjum, to czy dziecko, które kończy karierę w tym klubie będzie miało jakieś szanse w starszym pływaniu? szczerze wątpię, dziecko zamęczone nie nadaje się do prawdziwego pływania, które zaczyna się w wieku ok. 17 lat! Przez takie "talenty" i takich "świetnych trenerów" polskie pływanie zeszło na dno. Nie ma w nim seniorów, a wyniki robią zajechane i nie świadome niczego dzieci. Jeśli ktoś się nie zna na tym sporcie, niech mojego zdania nie krytykuje, jak ktoś chce po debatować, bądź podważyć moje zdanie, podam gg.
Marysia nawet w łapkach i płetwach nie pływa, a treningi jej trwają raz dziennie od godziny do półtorej. Do zajechania daleka droga!
to ciekawe co powiadasz, widocznie mój wzrok zaczął już szwankować i będę musiała iść do okulisty...
zgadzam sie w zupełnosci z mycha ,bo jestem byłym sportowcem z wieloma sukcesami,chodz w innej dyscyplinie i niestety taka jest prawda o polskim sporcie !
Zgadzam sie z gość 00 i niepodłczony poniważ sama widze jak ona trenuje bo trenuje razem z nią ale widac efekty.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!