Jabłko się psuje od środka,,, kadra źle rządzi i tyle,,, tylko swoich pchają ,,, zero pomocy,,, pycha ,,, obłuda,,, piotrkowianie jak NIEWOLNICY pracują na rachunki i żarcie :(
Wiem, ze chodzi o kraty na klatce a nie w mieszkaniach i nadal uważam ze to głupi pomysł. Już to widzę jak spółdzielnie okratowują wszystkie okna we wszystkich blokach, wieżowcach, kamienicach....nic to nie da, rzucic sie można z kładki nad torami albo z dachu, jak sie ktos będzie chciał zabić to się zabije i na nic tu kraty.
mimo,ze placilem alimenty na biezaca moja byla malzonka pobieralal kase z funduszu alimentacyjnego.po jakimis czasie na moje konto wszedl komornik,pobierajac nawet 60% zasilku rodzinnego z MOPR/S.Gdy poszedlem wyjasnic tą sprawę,pan,kierownik MOPR/S z Sienkiewicza w ogóle nie był zainteresowany moim problemem.Poszedłem do radcy prawnego,napisałem pismo i nic,pismo potem pozew do Kolegium Samorządowego,oczywiście przyklasnęli MOPR/S.następnie WSA,odwołał się MOPR/S od wyroku,po wyroku NSA musieli oddać mi 4500 + odsetki +koszta komornicze.Oto nasze opiekuńcze miasto z panem kierownikiem na czele.
Jeszcze czego! Kraty w oknach! Durny pomysł, jak ktoś będzie chciał się zabic to się zabije czy będą kraty czy nie. Ty chciałbyś mieć u siebie kraty w oknach?
Zostawil Corke 13lat I co robi milos jak kobieta ma inego ,,,,,,,!brat tesz go olal jak i koledzy i kolerzanka a teraz dolaczy do rodzicow na zawsze szkoda krzyska ,,czulka,,,
Możecie już przestać oczerniać mojego taty.
Jak czytam te komentarze to aż śmiać mi sie z was chce nie wiecie jakie miał życie teraz to się nie odzywajcie .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!