W nowym ustroju sprawiedliwości ludowej, mieszkań się nie kupuje, lecz się otrzymuje od naszych łaskawców.
Zobaczymy co będziecie pisać jak nie będzie pana Prezydenta A będzie inny, pewnie to samo bo nic się nie zmieni u ludzi winę widzą u kogoś ale nie u siebie stać ich tylko na krytykowanie
I czynsz 700 800 za nie swoje,lepiej wziąść kredyt i mieć własność
Dziwne że mieszkania zostały przydzielone osoba związanym z urzędem . Jestem ciekaw jaki czynsz płacą od metrażu ?
Proponuję przyjrzeć się kto dostał mieszkanie . Jak zwykle nie dostali ci co czekają kilka lat i są naprawdę w potrzebie. Jasne nazwiska powinny być bo to z naszych podatków idzie . Czynsze są za niskie moim zdaniem .
Hahahaha rodziny po znajomości to dostały. To całe miasto jest wielkim szambem
Jaka kwota czynszu za mieszkania ? Gdzie można listę tych co dostali mieszkania zobaczyć ? I osób oczekujących ?
Sam chciałem złożyć papiery o to mieszkanie ale czytając wymagania to wyglądało jakby chamsko było robione "pod kogoś". Jeśli mnie pamięć nie myli to chyba gdzieś na epiotrkow był artykuł.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!