Wie Pan. Różne opinie są z tego co zona mówi. Ale to nie o to w tym momencie chodzi. Z tego co mówi to pani fryzjerka od lat się nie szkoli - bo co, bo nie musi? Ma stałe klientki a nowych pewnie brak. Nie o to w tym wszystkim mi chodziło. Niech sobie zarabiają, ale jak coś się wydarzy to będzie ups...
Przynajmniej mogliby napisać z jakich miejscowości są te przypadki. Niby walczą z wirusem w koronie ale jakoś tak nieśmiało czy z podziemia tak jakby to było nielegalne. Skończcie z tą tajemniczą obłudą
Łodzianie zupełnie nie przestrzegają wytycznych, dziś na zakupach w Kauflandzie całe rodziny bo przecież jedna osoba nie da rady zrobić zakupów, do tego nie przestrzeganie odległości podchodzą blisko do tego gadają ci przy samej głowie w kolejce do kasy też nie ma bezpiecznej odległości nawet jeśli ja stanęłam z dala to zaraz ktoś się pcha przede mnie, no porażka. Z takim podejściem znajdziemy się w tym samym miejscu co Włosi
Dziś 19 z łódzkiego w tym 5 z powiatu. Dalej idźcie tłumami na promocje.
Nie ma ludzi na mieście bo przenieśli się do marketów. Czarno jak przed Bożym Narodzeniem! Potem w samochód i kto ich złapie? Zupełny brak wyobraźni i odpowiedzialności za siebie i innych. Ludzie! Opanujcie się. To nie żarty.
Dzisiaj jak byłem w markecie to jedna pani w podeszłym wieku tak mocno prychła w moją stronę aż jej gluty poleciały.Dobrze że stałem od niej 1.56metra bo już by było po mnie.
Proszę zauważyć ,że w krajach gdzie jest kilka milionów mieszkańców ujawniono tysiące więcej zakażonych wirusem przypadków niż w Polsce, w innych krajach przeprowadza się setki tysięcy testów w Polsce kilka tysięcy testów, służbom brakuje wszystkiego co nie jest tajemnicą ,od środków ochrony do dezynfekcyjnych, a Szumowski opowiada bajki dla ludu, który to łyka, jest na 13-14 emerytury, miliardy na jakieś krowy plus, a nie ma na elementarne środki ochrony i godziwe pensje dla pielęgniarek, zobaczymy co będzie jak tysiące firm upadną, a ludzie starcą pracę, jeszcze tego nie odczuwacie, ale nieuchronne się zbliża- SPRAWIEDLIWOSC! Polska wstaje z KOLAN!
https://www.youtube.com/watch?time_continue=200&v=bNm_-UW15p8&feature=emb_title
Zamknięcie DHL w GŁUCHOWIE,to tylko kwestia czasu.Pracują tam ludzie z większości łódzkiego.I tak jest nabór, bo brakuje ludzi.Bardziej zapobiegliwi siedzą już na L-4. Osobiście nie chciałbym spędzić 2 tygodni zamkniętym w hali magazynowej. Pozdrawiam wszystkich tam pracujących. Trzymajcie się i uważajcie na siebie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!