dzis doslownie przed godzinka na wolborskiej przed B..ą mialem rowniez uniemozliwic jazde gwiazdorowi jednak po doslownie kilkusekundowej obserwacji me przypuszczenia rozwiala choroba jegomoscia, ledwo wyszedl z samochodu ot po prostu problemy z dolna czesia ciala, moglbym go skrzywdzic, wsyd mi
i po co piszecie kto widział.następnym razem nikt nic nie powie,a sprawa może być grubsza
Mam nadzieje że 29latek uderzyl tego pijanego lamusa. Kara cielesna dodatkowo zawsze spoko w takich przypadkach :D
Postawa obu kierowców super ale czy warto było ryzykować zniszczenie jednego auta? Ja bym tylko za nim jechał...
Po pierwsze zadbaj o siebie i swoje bezpieczeństwo. Po drugie od zatrzymań jest policja. Mimo , że zatrzymanie słuszne. Na miejscu Pana zatrzymanego wytoczył bym proces cywilny. Też bym uciekał jak by mi cywilny samochód drogę zajechał. Jak się jegomość zorientuje . to zapłacicie mu za uszkodzenia samochodu, za swoje uszkodzenia, spowodowanie niebezpiecznej sytuacji na drodze. Jeszcze was o odszkodowanie szarpnie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!