metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Malkontenci ~Malkontenci (Gość)04.01.2016 20:28

Jak wam nie odpowiada odblask (bo wygląd) to moze warto zabrac latarke ?

30

Lukaszp-kow ~Lukaszp-kow (Gość)02.01.2016 10:29

Zgadzam się z Wami, pieszy poza terenami ścisłego miasta chodzą jak chcą, myślą że ich widać ale prawda jest taka że bez odblasków w porze po zmroku ciężko zauważyć pieszego nawet przez doświadczonego kierowcę. Policja powinna w końcu karać za to pieszych bo to chodzi o ich życie.

184

0NA ~0NA (Gość)02.01.2016 14:31

Z miesiąc temu jadąc do pacy po godzinie 6:00 w ostatniej chwili zauważyłam Panią która była kompletnie nie oznakowana. Więc kulturalnie stanęłam i zapytałam czy ją nie obowiązują odblaski to nawet nic nie odpowiedziała. Kilka dni temu też ją widziałam i też ubrana na ciemno bez żadnych odblasków. A później ludzie się dziwią że są wypadki... sami sobie są winni. Bo skoro zwracasz uwagę i nic sobie z tego nie robią to co jeszcze możesz zrobić? Nic.. na głupotę nie ma lekarstwa...

171

aaa ~aaa (Gość)02.01.2016 21:45

Do Mimi lepiej być kosmitą niż trupem

61

Piotrkowianin Piotrkowianinranga02.01.2016 09:09

Cytuję:
Do pierwszego wypadku doszło o 16:20 na ulicy Moryca w Piotrkowie.

Nie na ul. Moryca, tylko na Krakowskim Przedmieściu między ul. Moryca a Eryka.

Cytuję:
Z naszych nieoficjalnych ustaleń wynika że 45 latek

45-latek, a przed "że" brakuje przecinka.

Cytuję:
Do kolejnego zdarzenie doszło ok 19:30 w Zielonce pow. radomszczańskim.

Zdarzenia. Brakuje również spójnika "w".
Obiecywaliście przywrócenie przycisku zgłaszania błędów, ale jak nie chcecie, żeby zgłaszać błędy dyskretnie, to Wasza broszka.

1515

er ~er (Gość)02.01.2016 13:59

ja niedawno bym kogoś zabił na drodzę do moszczenicy przez zupełny brak odblaksow i idący sobie przez ciemny las...gratuluje takie osoby same proszą się o śmierć.

112

wesoly ~wesoly (Gość)02.01.2016 09:56

Witam w Nowym Roku.Kiedy doczekamy sie mandatow za brak odblaskow ,to prawdziwa zmora na ulicach o zmroku. Czesto jezdze w terenach wiejskich,to tragedia.A jest totansz e od wina- odblask.

123

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat