"slyszalem, ze.. ale nie jestem pewien.. chyba.." jestescie znawcami tematu widze i nadajecie sie wszyscy do CSI.. koniec gdybania, przestancie oczerniac chlopaka, bo tak naprawde nikt nie wie co mu sie stalo, a jesli twierdzicie ze byl pod wplywem to dajcie dowod.. mozecie wracac dalej ogladac seriale w tv..
Doktor M to nawet mógłby dokonać cudu i wskrzesić. A to by było przegięcie. Lepiej nie mieszajmy w to doktora M.
Mniemam że docktor Marian lepiej diagnozuje choroby niż doktor House. Dlaczego??? Wielu podawało, wiele przykładów, wręcz cudów, powrotu do zdrowie pacjentów doctora Mariana, których tylko raz zbadał na komisji orzekającej.
Tak że drogi Amanie i wskrzeszanie może być możliwe.
Sklave, czy mógłbyś się odezwać poprzez pocztę wewnętrzną portalu?
Sklave kiedy założysz sobie stałego nicka? Łatwiej byłoby się z Tobą komunikować.
Mógłbym, lecz jeszcze nie czas!!!
Sklave - tzn. niewolnik
Może po wiosennych wietrzeniach.....
Po wiosennych wietrzeniach będzie już niestety za późno. Ale to Twój wybór. Pozdrawiam.
człowieczku nie widzisz, że napisałem że nie jestem pewnien i nikogo nie oczerniam ? nie używaj moich słów przeciwko mnie, skoro ich nie jesteś w stanie dobrze zinterpretować :) a zamiast tego Twojego TV polecam dobrą książkę
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!