Awarię rury wodnej na ulicy Śląskiej i Wiślanej zgłaszałam pod nr 446451600 już wczoraj wieczorem o godzinie 20,53. Otrzymałam informację, że Panowie reperują w dwie ekipy jedna na Śląskiej a druga na Łódzkiej. Rano zadzwoniłam jeszcze raz ponieważ wody nadal w kranie nie było i otrzymałam informację, że jeszcze nic nie reperowano a personel dopiero się do pracy schodzi i bedą reperować sukcesywnie. W południe zadzwoniłam kolejny raz i otrzymałam informację, że roboty wykonywane sa według ważności i nie wiadomo kiedy zreperowane zostaną zgłoszone przeze mnie awarie ... może za godzinę a może jutro... Godzina 12.20 Woda jest. Bardzo dziękuję :-)))
Dziękować Komunie, że wybudowali wodociągi, a śmiać się z baranów rządzących, że w 20 lat po zmianie ustroju rury pękają przy małych mrozach.
Widać kasa na remonty i naprawy idzie ale do portfeli włodarzy tfu psia mać tj. do "prezesów".
Balszoj Rabota
Ja myślę, że czasy komunistyczne oceni historia - bo teraz jest jeszcze za świeże aby oceniać te czasy .
Najlepiej na zdjęci widać jak zasuwają.Jeden coś grzebie,a 5-ciu liczy godziny nadliczbowe.Głupi lud zapłaci!!!
U mnie w kamienicy zamarzla woda w rurach (prawdopodobnie poza budynkiem), a przemily wlasciciel ma to w glebokim powazaniu bo mieszka w innym miejscu. Piekny poczatek roku
A na Pawłówek robi się wodociąg w dualu z o obu stron działek nie jakiego Krzysztofa C. Prawica moralny i infrastrukturalny upadek miasta.
Co poradzisz... Ich tylko wpłata i opłata interesuje a że ludzie bez wody siedzą to h... tam...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!