Ten kto ciągle powołuje i odwołuje sam powinien zostać wylany z roboty....
Widać że policja sięga coraz głębiej po kadry. Myślę że gdzieś za pół roku na komendanta w Piotrkowie mianują mł. aspiranta z Moszczenicy. I wcale nie żartuję. Alleluja i do przodu.
Dlaczego go nie chcieli w Bełchatowie taki był dobry że go do Piotrkowa przenoszą a później to już chyba do Warszawy.
KMP Piotrków to największa poza Łodzią KMP. Tu Komendantem zostaje się na chwilę, tylko po to aby dostać stopień, dodatek i niebawem iść na emeryturę lub wyższy stołek. Oczywiście trzeba jeszcze wykazać oszczędności czyli oddać do łodzi grupy zaszeregowania, nie dawać nagród, premii, a potem wziąść je samemu, w ramach nagrody za dobre gospodarowanie :) to chyba tyle ale mogę się nie znać
"Ze względów zdrowotnych". Może bez butów chodził, jak jego kolega z Wrocławia i się przeziębił.
Brawo widać po twarzy że wszystko będzie okej wszystkiego naj w Nowym Roku dla całej naszej momentu
A ja pytam: Czy w Piotrkowie nie ma odpowiednich kandydatów?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!