Czy ten pan kupił maturę na "Górniaku"? Z uporem godnym lepszej sprawy powtarza brednie o odcinku, nie rozumiejąc tego, wydawałoby się prostego, słowa. Dla przypomnienia definicja słowa odcinek: http://pl.wiktionary.org/wiki/odcinek
Wystarczy spojrzeć na plan miasta Piotrkowa Trybunalskiego, by się przekonać, że ul. Kręta przebiega od ul. Spacerowej do ul. Jerozolimskiej, czyli remontowana jest cała ulica, a nie jakiś odcinek.
Jak juz tam sprzęt się pojawi to niech rolniczą za ciosem wyremontują bo tam jest bardzo kiepsko i przydałoby się coś z tą wielką dziurą zrobić.
a kiedy ulica złota do remontu??Gdzies czytałem,ze mial byc w lipcu a tu ani widu ani słychu robotników
Uśmiechnąłem się,gdy przeczytałem,że teraz kierowcy będą mieli duży problem,bo będą musieli korzystać z objazdów...
Każdy rozsądny i dbający o swoje auto kierowca korzysta z takich objazdów ( omija ul.Krętą) przynajmniej już od roku. Bo od tego czasu ( lub nawet wcześniej) można tam było pourywać koła,a i plomby w zębach nie były bezpieczne...;-)
Po remoncie "palmę pierwszeństwa" w tej okolicy przejmie ul.Rolnicza.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!