Proste skrzyżowanie ale jak się lekceważy przepisy prawa o ruchu drogowy to są tego skutki!!!
ale co tam jest nie tak ? stoją znaki pierwszeństwa, jak ktoś nie potrafi patrzeć na znaki to niech lepiej odda ta prawko
Zdjąć te światła debilom i niech jadą . Jedni to skrzyżowanie uważają za rondo i w tym miejscu na początku świateł nie było i też się tłukli ale co się dziwić jak się nie wie kto ma pierwszeństwo i nie patrzy na znaki poziome to co tu się dziwić. Mnie zastanawia jedno dlaczego na początku nie zrobiono tu dużego ronda spowolniło by to ruch i było bezpieczniej
To nie jeździć tamtędy jak się nie umie. Wybrać inną trasę i dziękuję
Kierowcy mają coraz mniejsze pojęcie o przepisach i kulturze na drodze.
Taki przykład z dziś, skrzyżowanie ul. Sienkiewicza i Słowackiego, godz. 16:02. Na ul. Słowackiego korek, a chamy blokują skrzyżowanie.
Gdy chwilę potem pokazałem takiemu blokującemu na tablicach EBE ten zamiast przeprosić zaczął machać łapami i kłapać paszcza. Na szczęście go nie słyszałem. A policja śpi...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!