niestety, ale trener przestał panować nad zespołem. kolejny mecz i kolejne dziwne decyzje, np.dlaczego Jureńczyk grzeje ławę ? może formuła współpracy się wyczerpała i czas pomyśleć o zmianie. chociaż jeszcze tli się iskierka nadziei że dziewczyny zepną pośladki i podniosą się po tych dwóch żenujących porażkach, tylko potrzebują pomocy z ławki, a tej niestety ostatnio brak.
Nie ma atmosfery w zespole, to widać gołym okiem. Trener chyba też do końca nad tym nie panuje, już nie mówiąc o dziwnych zmianach. Ale liczę, że jeszcze dziewczyny powalczą.
Jednak wizyty w komorze nie pomagają. Może trzeba zmienić taktykę?
Apeluję do naszych zawodniczek - weźcie się do roboty i zacznijcie wygrywać, bo Was na to stać! W tym sezonie gracie dla Piotrcovii i powinno wam zależeć, aby wygrywać! Z Zagłębiem super wygrana, rozbudziłyście nasze nadzieje, że w końcu będzie medal, a później takie porażki. Sorry nie mogę tego pojąć. Jeszcze dojdzie do tego, że i z Warszawą w PP przegracie... Dziewczyny mam nadzieję, że otrząśniecie się i zaczniecie wygrywać seryjnie - cień szansy na medal jest, a może i PP....
Jaka różnica w klasie trenerów,Piotrcovia miała iść w górę a jest dno a Piotrkowianin obecnie 4 siła ligi bez żadnego nacięcia.Co klasa to klasa.
Piotrcovia to wielka smuta, ktoś chciał ,marzył o potędze a najlepszy w Polsce jest nasz piotrkowski GKS.
Bylem na tym meczu i mysle ze nasza zawodniczka z nr 17 jest bardzo ladna ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!