metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)23.11.2018 12:30

P.SZ.inicjalay lekarza

10

Anna1 ~Anna1 (Gość)21.11.2018 01:10

Do tego Szpitala kilka lat temu o 4.30 trafiła moja przyjaciółka z objawami udaru , do 6,30 leżała na Izbie przyjęć (żeby nie budzić neurologa ). O 6.30 przewieziono ją na Izbę Przyjęć neurologii gdzie za parawanem leżała z otwartymi oczami błagającymi o pomoc, częściowo sparaliżowana, czekając na łóżko... do 14. W tym czasie ,Pani doktor od 8 w tym samym pomieszczeniu beznamiętnie przyjmowała pacjentów na oddział . O 8 pielęgniarki przyniosły w kieliszku leki ( tabletki do połknięcia ) z poleceniem podania przyjaciółce . Horror braku zainteresowania , ignorancji , bezduszności trwał do 14 , kiedy to umieszczono ją w sali , podłączono kroplówki i polecono synom załatwić leki na własną rękę ....bo Szpital nie ma . O 18 kolejny raz z pawilonu w podwórku , z neurologii bezwładną , już nieprzytomną przyjaciółkę przewieziono( po interwencji rodziny ) na rezonans . Na ratunek było już za późno . 44 letnia zdrowa kobieta , jedyna córka , matka dwójki dzieci zmarła 3 dni później . Tego się nie zapomina . Dziś na Oddziale Neurologii tego Szpitala jest Dr Rudnicka , cudowna młoda lekarka która walczy o pacjenta , nie boi się odważnych decyzji i w podobnej sytuacji natychmiast po diagnostyce wysyła pacjenta na operację do Szpitali w Łodzi ratując życie . Pani doktor dozgonna wdzięczność , a lekarzy z dawnych czasów mam nadzieje , że już nie ma .

180

gość ~gość (Gość)22.11.2018 08:18

To tylko u nas , źle się leczy, źle są rozpatrywane sprawy w Sądzie.

10

gość ~gość (Gość)22.11.2018 07:59

Ja tez mialam operacje I mi zostwili wiertlo ktore im sie zlamalo w trakcie operacji

10

gość ~gość (Gość)21.11.2018 11:43

Do szpitala jak się wejdzie to panie pielęgniarki, naburmuszone jak zaby

42

yyy ~yyy (Gość)21.11.2018 17:41

w piotrkowie w szpitalu to sie nie mozna wyleczyc tylko zdechnac takich tu specjalistow mamy , bez pojecia w d.... majacych pacjentow , tylko przepisuja masc i odpoczywac a konczyny do operacjii, po wyp...... ich z roboty niech sie wreszcie naucza , czuja sie bezkarni , to mafia i kasta, gosc mu powinien rente do konca zycia placic . moze by si nauczyli przykladac do tego co robia

31

:) ~:) (Gość)21.11.2018 11:10

argumenty Pani obrońcy oskarżonego są żenujące. co to za argument że ktoś jest przed emeryturą? że oddział zostanie zamknięty bo brakuje lekarzy? - to lekarz nieudacznik musi kogoś uśmiercić żeby ponieść konsekwencje za swoje błędy? ilu osobom musi jeszcze zmarnować życie?

50

gość ~gość (Gość)21.11.2018 10:56

Współczuję Paknu Pawłowi. Wygląda to tak jakby celowo ja przeciąganie. Jeszcze kilka lat a poszkodowany zrezygnuje a sprawca będzie na wysokiej emeryturze. Służba zdrowia i sądownictwo to porażka. Kara 4500 zl to są kpiny!!!

21

g... ~g... (Gość)21.11.2018 08:47

Pan doktor S. nie pierwszej osobie wyrządził krzywdę i jest bezkarny. Interesujące jest że "jacyś jego pacjenci" zaczęli płakać. Niestety ten doktor nie nadaje się do wykonywania tak odpowiedzialnego zawodu. Co mnie interesuje że jest przed emeryturą jak on wyrządza krzywdę na zdrowi ludzi. Pani mecenas słabego argumentu używa, ale nie dziwię się wcale ponieważ ma świadomość że gość popełnia błędy w leczeniu ludzi.

50

gość ~gość (Gość)21.11.2018 07:53

Jeszcze maja czelność strajkować nieroby i partacze mając na uwadze również pielęgniarki

41

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat