Wieś jest żródłem innowacyjności wszędzie - są obecni w partiach, w rządzie, w piłce nożnej a nawet w "hodowli" konopi a więc wszystko dobro i zło płynie głownie z tego specyficznego środowiska.
Już teraz wiadomo skąd ten wysoki poziom komentowania w ePiotrkow.pl - jest to związane z praktykowaniem osobistym "wszystkich" tematów, bo skąd piszący czerpał by tak fachową wiedze o konopiach, gdyba sam ich nie próbował.
A może panowie milicjanci poszukaliby narzędzi budowlanych i maszyn jakie ostatnio giną w całym Piotrkowie od dwóch miesięcy a nie ganiają krzaki znalezione z donosów??? Ale krzak prościej znaleźć tak?
Wstępne badanie roślin dało wynik pozytywny w kierunku marihuany.
lol
Ja bym to zalegalizowała, wpływy do Skarbu Państwa by były, rachunki by się zgadzały i tyle w temacie. Sama jestem przeciwniczką palenia czegokolwiek, ale kto chce proszę bardzo, fajki legalne, alkohol też to i to niech będzie.
Być może to prawda, że alkohol bardziej szkodzi, niż marihuana, ale to nie jest argument za tym, żeby palić skręty, tylko za tym, żeby... nie pić alkoholu! A to, ze alkohol jest legal to wynika działania potężnego lobby tych, którzy na produkcji wszelkich rodzajów gorzały zbijają kokosy. Podobnie zresztą to, że marihuana jest nielegalna może wynikać z tego, że byłaby konkurencją dla alkoholowych potentatów. Dla mnie to mogłoby być nielegalne jedno i drugie, a za łamanie zakazu produkowania i sprzedawania tych świństw baaaaardzo surowe kary!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!