Z góry wszystkich przepraszam i nikogo nie mam zamiaru obrażać ale to zdjęcie a raczej ujęcie, kompozycja jest po prostu przepiękne. Budzi wiele różnych skojarzeń.
Wszystko cacy, ale policji przydałby się chyba wóz drabiniasty, widły maryśka ze śniadaniem w polu.
Być może to prawda, że alkohol bardziej szkodzi, niż marihuana, ale to nie jest argument za tym, żeby palić skręty, tylko za tym, żeby... nie pić alkoholu! A to, ze alkohol jest legal to wynika działania potężnego lobby tych, którzy na produkcji wszelkich rodzajów gorzały zbijają kokosy. Podobnie zresztą to, że marihuana jest nielegalna może wynikać z tego, że byłaby konkurencją dla alkoholowych potentatów. Dla mnie to mogłoby być nielegalne jedno i drugie, a za łamanie zakazu produkowania i sprzedawania tych świństw baaaaardzo surowe kary!
Ja bym to zalegalizowała, wpływy do Skarbu Państwa by były, rachunki by się zgadzały i tyle w temacie. Sama jestem przeciwniczką palenia czegokolwiek, ale kto chce proszę bardzo, fajki legalne, alkohol też to i to niech będzie.
Wstępne badanie roślin dało wynik pozytywny w kierunku marihuany.
lol
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!