Na co ma postawić więc Piotrków żeby zapewnić jako taki rozwój miasta? Bo to że Piotrków powoli się zwija świadczy przede wszystkim malejąca liczba mieszkańców. Przemysłu brak bo to, co zostało to odpryski tego co kiedyś było. Turystyka w Piotrkowie. Dobre sobie. Komu to zapewni godziwe zarobki. Dzisiaj jest więc ośrodkiem administracyjno-handlowo-usługowym. Takim jakich wiele w województwie łódzkim. A więc może trzeba pomóc tym handlarzom utrzymać miejsca pracy i porozmawiać z nimi uczciwie? A nie się migać bo to tylko sytuację zaognia. Chciałem tylko zwrócić uwagę na jeszcze jedno. We wtorki i piątki ściąga do Piotrkowa prawie pół powiatu. Po co? Ano żeby dokonać zakupów. Być może przy Targowej ,ale część zostawia pieniądze w innych stałych placówkach handlowych. Dlatego w tamtej okolicy lokale nie stają puste. Bo jest "ruch" w interesie. Czego nie widać na "ekskluzywnej" Słowackiego. Tak hołubionej przez władze.
A za kogo ci handlarze się mają żeby Prezydent im dawał gwarancję? Rozstawiają się z tym badziewiem że do biedry nie można wejść. A w dni targowe nie można normalnie przejechać ulicą. Na peryferie miasta i do widzenia a nie śmietnik robić w centrum miasta
Nie można handlować tam śmierdzącą chińszczyzną,czy tzw.kupcy mają jakieś atesty na ten chiński chłam,ktoś z sanepidu widział je? W tym rejonie handlowało się tylko warzywami i owocami i niech tak zostanie.Chińszczyzna won !
Handlowcy przystali na opłaty,a teraz boją się o swoje miejsca do handlu. Umiejętnie zostali ograni przez włodarzy miejskich.
Zlikwidować wstyd dla miasta XXI wiek a na targowisku jeszcze czasy Gomułki
Jestem za likwidacją hali targowej . Mieszkam tam i w obecnym czasie pandemia jest zupełny brak higieny i zabezpieczenia. We wtorek osobiście naszlam panią handlując jak załatwiła swoje potrzeby u nas w śmietniku a następnie poszła poszła handlować.
zostało trochę Polskiego handlu to zlikwidować, kupować u niemca francuza portugalczyka i inej swołoci ha ha.
Pomidor po 3:50 zł a kartofle 15kg za 7 zł kupiłem dzisiaj ale nie tam :):):):):)
Ja bym pogonił to tałatajstwo. Przez taką postawę mogą sobie chcieć i wymagać tylko od swoich żon lub mężów pod kołdrami. Poziom dyskusji z ich strony poniżej krytyki.
Kto w tych czasach kupuję majtki na ulicy? Co to za średniowiecze..
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!