Bezpieczeństwo można poprawić wyłącznie poprzez dokonanie zmian w głowach kierowców
Wystarczy z kostromskiej zrobić wjazd a wyjazd tylko i wyłącznie na Sikorskiego. Ruch w jedną stronę.
Proponuję postawić tam sygnalizator świetlny z systemem red light jak na dwóch innych skrzyżowaniach.
Znam rozwiązanie, żeby w końcu skończyć kolizje przy Lidlu. Trzeba tam zamiast Lidla zrobić tam Biedronke.
Uważajcie na łysego barana z czarną brodą w czarnym VW garbusie grasuje niedaleko!
która to już tego typu dyskusja o tym konkretnym miejscu? problem stanowią kierowcy, którzy nie myślą co robią.
Sam tam miałem taką samą stłuczkę. Też z EPI. W mojej kolekcjonerskiej E46 odszkodowanie starczyło na wyklepanie uszkodzonego blotnika, i pomalowanie jeszcze drugiego i jeszcze byłem 2kafle do przodu. Nic nie zmieniajcie! To miejsce to lapma alladyna.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!