[a teacher napiał:
na boga!!!!!ludzie to nie jest ulica jak piszecie modrzejewskiego!!!!!!!!tylko M O D R Z E W S K I E G O!!!!!
w szkole nie nauczyli kto to był??????]
Przepraszam mój błąd.
Coś mało wiesz o obwodnicach:) W Piotrkowie Tryb. budowana jest obwodnica miejska. Obwodnice możemy również podzielić na obwodnice śródmiejskie oraz pozamiejskie. Ale to i tak nie zmienia to faktu, iż jest ona budowana bez ładu i składu, ale cóż można się spodziewać po nauczycielu (nie chce w tym przypadku obrazić innych nauczycieli) i egzaminatorze :)
czy kiedykolwiek został dotrzymany termin zakończenia inwestycji w tym mieści np.Orlik na Wysokiej
Czarno widzę budowę tej obwodnicy, skoro wybitni fachowcy od dróg w naszym mieście nie potrafią nawet prawidłowo namalować przejazdu przez ulicę dla rowerów.
Oto dzieło, jakie powstało w ubiegłym tygodniu na ul. Kostromskiej przy Al. Sikorskiego od strony Lidla:
A może to jakiś performers w ramach Interakcji czy innych Skrzyżowań? ;))
Piotrkowianin: Ja czarno widzę przyszłość tego miasta, ze względu na brak fachowości w większości posunięć naszych urzędników wysokiego szczebla.
Oj tam czepiacie się. To pewnie w ramach estetyzacji miasta, ekipa Chojniakowa stwierdziła, że obecnie malowane pasy są mało estetyczne i postanowiła je poprawić sposobem Ukraińskim (czyli wszędzie po swojemu i za każdym razem inaczej) ;P
na słowackiego w okoliccah słonia tez pasy chłopakom nie wysżły troche :D nie udało sie rownych odstepów miedzy nimi zrobic :P
Modrzewski i Modrzejewski to znane postacie - żyli w innych epokach - a ludzom się mylą.
Sam na Modrzewskiego mieszkam i często w korespondencji mam Modrzejewskiego - jakoś ludzion tak się to kojaży
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!