metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Gośc ~Gośc (Gość)09.06.2022 07:54

A dlaczego są takie ceny paliw skoro podatek jest zerowy?ten zero obajtek przez to że podwyższa marżę oddaje państwu i zarazem bieże też dla siebie bardzo dużo forsy.ten gościu to kłamca,złodziej i oszust a rząd takich lubi

53

świadomy ~świadomy (Gość)09.06.2022 08:06

Przez 30 lat Polacy trochę się dorobili ciężką pracą no to mamy nowego Balcerowicza, który oczyści Polaków z kasy. Doją nas z każdej strony wprowadzając kolejne opłaty i podatki czy podnosząc te istniejące. Miska ryżu coraz bliższa dla dużej części naszych rodaków. Była marchewka na wabika, a teraz jest kij. Dodam, że jeśli wróci WAT w paliwie na 23 % to paliwo na stacji w Niemczech, gdzie tankuję będzie tańsze niż w Polsce i to jest dobrobyt obecnej ekipy, ale dla swoich.

54

obs. ~obs. (Gość)08.06.2022 15:05

No i tak w Polsce zawsze. Idea /polityka/ zawsze panowała nad zdrowym rozsądkiem. Tak traciliśmy niepodległość ,tak przegrywaliśmy wojny i powstania. Zawsze byliśmy wyrywni. Czy kraj ,który istnieje pomiędzy dwoma zwykle antagonistami /Niemcy ,Rosja/ musi być zawsze wrogiem obydwóch? Tak jest obecnie. W końcu zostaniemy sami tak jak zwykle. A winnych nie będzie.

112

Moniś ~Moniś (Gość)08.06.2022 13:43

Czy ktoś was zmusza do kupowania benzyny?

88

Toska ~Toska (Gość)09.06.2022 19:08

Super do wakacji będzie dycha

20

Toska ~Toska (Gość)09.06.2022 19:12

Wszyscy narzekajom że drogie paliwo ale niewidze żeby aut mniej jeździło po miescie

11

ja ~ja (Gość)09.06.2022 19:27

Dziś prezydent Duda powiedział, że Ukrainie przekazaliśmy sprzęt warty dwa miliardy dolarów. Skądś trzeba kasę, żeby to uzupełnić. Dacie radę.

32

Lucjanek ~Lucjanek (Gość)08.06.2022 13:14

Nie posiadam auta więc mnie to nie dotyczy. Chcecie się wozić więc płaczcie i placcie.

333

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat