Co to za awantura gdzie z góry było wiadomo że zostanie zwiększona kwota środków na Chojniatekę!!!
Tu chyba chodzi o to, żeby budynki obecnej biblioteki zwrócić przedwojennym właścicielom, więc z tego punktu widzenia wyprowadzka biblioteki jest konieczna. Ale Pan Chojniak przez tą swoją Mediatekę przegra najbliższe wybory. Głosowałem na niego już chyba 3 razy (razem z referendum), ale z powodu tych wyrzuconych pieniędzy nie dostanie już mojego głosu.
myślę ,że nijaki Krzysztof Kozłowski jest daleki od wiedzy a już nie mówiąc do jej przyswajania. Taka inwestycja w Piotrkowie to piękna rzecz i bardzo przydatna . Brawo !!! Radni Piotrkowa !!!
Czy rada jest tylko do wszczynania kolejnych awantur a kiedy zajmie się pracą czyli dogłębną analizą potrzeb miasta w zakresie inwestycji w momencie rodzenia się pomysłów a nie dopiero gdy już wydało się dużo pieniędzy na projekt i rozpisany jest przetarg na wykonawstwo.
Po co Kozłowskiemu "mediateka", czy on jakąkolwiek książkę przeczytał? Żenada i prostactwo.
Ja pytac czy projekt być ? Ja zobaczy chciał .. czy minaret jest na tym ? Bo to meczet ma być w przyszłość...
Czy czasem nie jest to dalekosiężny plan reprywatyzacji obecnej biblioteki ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!