Na każdych już wydarzeniach są szczepienia. Tylko proszę mi powiedzieć, czy przed tymi "szczepieniami" będzie mnie oglądał lekarz, czy na żywioł?
W ramach odwetu za blokowanie przez agrounie zablokować dojazd na Rol szanse.
Przecież w Srocku nie dawno można było pooglądać sporo sprzętu ...
a na Rol Szansie polansują się różnej maści politycy i działacze związkowi, na pewno z gospodarską wizytą wpadnie przyszły minister rolnictwa Telus, a z nim przyboczny Januszek Terka, mając duże audytorium dalej będą rozbijać i tak już wątłą jedność chłopską. Politykom i działaczom jedno udało się wyśmienicie, podzielili chłopstwo, na protestach Agro Unii trudno znaleźć prorządową Solidarność, a na spotkania Solidarności przestali chodzić stronnicy Unii. Z tego widać, że Telus jest skuteczny i posiadając tekę ministra tak chłopstwem zakręci, że nikt nie będzie wiedział co, gdzie i kiedy, naopowiadał, obieca i elektorat wrzuci kartkę z głosem na zbawców rolnictwa spod znaku PiS.
Dziwi mnie też, że rolnicy nie pytają gdzie jest wybrany ich głosami prezydent i dlaczego w ich sprawie nawet raz nie zabrał głosu. Pisać można jeszcze długo, ale już mi się nie chcę, bo wiem, że nic chłopa nie nauczy, nic go nie skłoni do jedności i wspólnej walki o rolnictwo, wieś i Polskę.
Nie mam poco jechać ceny po byku nie zapomne jak za kostkę do hodowania boczniak powiedzieli mi 100zł gdzie kosztuje 30 zł
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!