Dobra wszystko fajnie,tylko proszę mi wyjaśnic....Wjeżdżam do Kielc ulice czarne,wjeżdżam do Bełchatowa czarno,wjeżdżam do Piotrkowa....zonk biało,w tym samym czasie....???Bo jest zima?heloooo???
A ja myślałem, że sama sobie odpowiedziałaś.
Bo u nas jest ekologicznie. Nie sypie się solą ani innymi wstrętnymi chemikaliami, bo od tego trawa usycha. I jak ten Piotrków wyglądałby latem? U nas czeka się na odwilż,a dla niepoznaki wypuszcza się trzy (3) pługi aby narobiły trochę hałasu i wszyscy zobaczyli jak nasze służby się uwijają z tą zimą.
Po co ten artykulik bo nie rozumiem jego wartości w temat zimy?
Zima nie zaskoczyła nikogo może jedynie tych co w głębi serca liczyli, że nie przyjdzie mając jednak w głowie realne przewidywania, że mimo wszystko przyjdzie.
Zima zaskoczyła niekompetentnych zbijaczy bąków na państwowych posadach, do których przymarzli.
Dlaczego jeden cwaniak potrafi mądrzyć się w radio, że do pracy w poniedziałek należy wyjść już w piątek wieczorem, a nie potrafi wysłać piaskarek w niedzielę o 16 by w sypały piach by ludzie idąc do pracy w poniedziałek nie odwiedzali szpitali z urazami (1 dzień 80 złamań).
D.pa przymarzła ale czas na błyski fleszy w radio się ma, a rozum w szafie pod beretem zostawiony.
Teraz gdy nie ma lodu, zasp itd. pługi, piaskarki potrafią jeździć po 3x na jednej ulicy.
Pytam się co za myśliciele od ciastek decydują o tym?
Czy używanie mózgu jest zabronione pisemnie pod groźbą kary wilczego biletu na wikcie pańskim?
Dlaczego prawnicy w mieście jeszcze nie nauczyli się zarabiać na durnej władzy?
Kobitka potrafi wygrać 80 tysięcy i rentę 1200zł, a nasi nie potrafią wyrwać od urzędasów 1zł.
Może ktoś pouczy dozorców, że odgarniętego śniegu nie wyrzuca się na ulicę!!!
wygląda na to że tylko Ty jesteś Jedynym Słusznym i Prawdziwym Nie Pseudo Kierowcą
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!