Tak mnie zastanawia co da poparcie RIG dla danego kandydata!Wie ktoś?
RIG to izba gospodarcza to ludzie którzy zatrudniają to środowisko opiniotwórcze i miarodajne niejednolite w poglądach ala wiarygodne mają swoją linię i mają swoich radnych brawo andrzej pol byłeś doskonały .
Tak mają swoją linię i opinie, są miarodajni i niejednolici i zatrudniają. Pytanie, ale kogo to ????????obchodzi. Tysiące mieszkańców Piotrkowa nie wie,że istnieje jakaś Izba Gospodarcza.Ogromna większość to ludzie, którzy nie mają swoich firm i to Oni zdecydują kto będzie prezydentem Piotrkowa. A ja uważam,że reprezentantem tych tysięcy ludzi jest Jan Dziemdziora.
Czy Pana Mazura popiera Pan Maćkowiak i spółka ? Jeśli tak, to jak Pan Mazur spłaci dług wdzięczności ?
To dobre, pięciuset jest bogatych reszta ledwie wiąże koniec z końcem i średnio Piotrków wypada dobrze.
Spółka to nie, bo spółka jest na teścia.
My popieramy Chojnika ze wzgledu na klasę, merytoryczność, wiedzę (moja dziewczyna także ze wzgledu na wygląd)
Na pewno poparcie RIG-u wpłynie na wynik wyborów. Zamiast stawać przed członkami Izby, kandydaci powinni stanąć przed prostymi mieszkańcami Piotrkowa, bo to od nich zależy kto zajmie fotel prezydenta miasta.
A my będziemy głosować przeciw Chojniakowi. STOP Prawicy Chojniaka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!