Marek Jakubiak, to jedyny wiarygodny i rozsądnie myślący człowiek w tym ugrupowaniu. Reszta wygląda mi na zwykłych ignorantów i karierowiczów.
A ja wolę być sobą ,a Włodarczyk to farbowany lis ktury jest w układzie scalonym z Chojniakiem i 100% okaże się że Kukiz15 popiera obecnego prezydenta.
Dlatego była ta zmiana ugrupowania Pis na Kukiz.Pozdrawiam
Zarząd Piotrkowskiego
Oddziału Stowarzyszenia na rzecz nowej Konstytucji postanowił zobowiązać koła terenowe
oraz wszystkich członków stowarzyszenia w okręgu 10 do tworzenia własnych list .
W szczególności apelujemy o poparcie kandydatur członków i sympatyków naszego
stowarzyszenia oraz osób niezwiązanych z żadnymi partyjnymi strukturami sprawującymi od
lat funkcje publiczne i popieranymi przez inne środowiska polityczne, w szczególności partie polityczne.
Zarząd stoi na stanowisku że podstawowym kryterium popieranych przez nas kandydatów oprócz
ogólnie rozumianej przyzwoitości powinien być stosunek kandydata do naszego stowarzyszenia
tj. popieranie oddolności i praca na rzecz lokalnych społeczności. " Pozdrawiam Piotr Radziszewski prezes OW 10
Przyjmuję zakłady 100000000:1, jeśli w Piotrkowie KUKIZ nie poprze Chojniaka :-)
Bez względu na to, czy Kukiz 15 poprze prezydenta Chojniaka, czy wystawi swojego kandydata w wyborach samorządowych mojego głosu nie uzyskają. Osoby takie jak pan Włodarczyk nie powinny znajdować miejsca w tego typu organizacjach, a szkoda, bo w piotrkowskim Kukiz 15 jest kilku przyzwoitych ludzi.
Krytykować jest łatwo ale zrobić coś dla innych i wziąść odpowiedzialność to już gorzej. Wiem jak to jest, dlatego trzymam kciuki za Kukizowców z Piotrkowa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!